Qui som?

BK mobiliari som una empresa dedicada a la venda, distribució i muntatge de mobles de la llar des de fa més de 14 anys, iniciada com a Totmoble.
 
A la nostra exposició tenim una petita mostra dels diferents estils, en especial moble modern i rústic/colonial (dormitoris i menjadors), mobiliari juvenil, armaris fets a mida… Sense oblidar-nos d'una gran varietat de sofàs, sofàs-llit, auxiliars i altres complements per a la casa i/o apartament.
 
A més de mobiliari, tenim un ampli assortiment de sistemes de descans, una gran varietat de matalassos amb els seus corresponents somiers i tot això, a un preu-qualitat immillorable.
 
Com a novetat, a la nostra nova ubicació, hem apostat per tota una sèrie d’articles de regal, a preus molt accessibles, per a que tothom pugui fer canvis a la seva casa i fer regals amb bon gust.

Serveis

 A BK mobiliari volem oferir-li la més extensa varietat de serveis al nostre abast per a la seva major comoditat:
- Realitzem pressupostos, sense compromís, sobre plànols o mides orientatives.
- Un cop confirmat el pressupost, ens podem desplaçar fins el seu domicili (a la comarca) per comprovar les mides, si és necessari. 
- Als preus indicats a la venda van inclosos el transport i el muntatge dels mobles, que són gratuïts a tota la província de Tarragona.
- Es podran sol·licitar treballs extra de muntatge amb els preus marcats segons la tarifa d’empresa.
- Disposem de solucions per a les seves compres amb el finançament més còmode i ràpid.
Per qualsevol dubte visiti’ns a la Rambla Catalunya, 19 de Tortosa, truqui'ns al 977 450 451 o bé, enviï’ns un correu electrònic a info@bkmobiliari.com
 
 

Horari: De 9.30 a 13.30 i de 17.00 a 20.00 (Dilluns a Dissabte)

 Juliol, Agost i Setembre els dissabtes tarda TANCAT.
 
BK mobiliari qualitat al seu abast! 

TAMBÉ PODEU CONTACTAR AMB NOSALTRES MITJANÇANT EL SEGÜENT FORMULARI: 

Formulario de Contacto


Síguenos en Facebook